Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Article Index

ID 300

Dispozitiv de testare climatica

Bogata experienta a firmei Nuve in producerea dispozitivelor de incalzire si racire a dus la crearea lui ID 300, dispozitiv de testare climatica, folosit pentru a simula diferite conditii climatice.Datorita valorilor mari de control in ceea ce priveste temperatura si umiditatea, ID 300 poate fi folosit in testarea diferitelor produse din perspectiva conditiilor climatice precum si in testarea viabilitatii, rezistentei, conditiilor de invechire artificiala sau de depozitare.

Fiabilitatea, randamentul, siguranta in folosire fac dispozitivul ID 300 indispensabil pentru controlul de calitate si R&D in industrii precum: industria electronica, industria telecomunicatiilor, industria de automobile, industria aeronautica, industria chimica, industria maselor plastice, industria textila, industria farmaceutica, industria materialelor de constructiem industria alimentara, industria ambalajelor, industria de armament si echipament militar.

Alegerea materialelor potrivite au dus la realizarea unui produs caracterizat printr-un maxim de durabilitate si fiabilitate. Incinta este confectionata din otel inoxidabil rezistent la deformari desi este expus la schimbari mari de temperatura in timpul functionarii. La exterior este confectionat din otel inoxidabil vopsit epoxy-polyester pentru a rezista unui nivel ridicat de umiditate.

id 300

Atunci cand este cazul unor temperaturi scazute sau mai ridicate, izolatia devine o conditie importanta pentru eficienta produsului. ID 300 are o izolatie tripla constand din poliuretan de mare densitate, vata de sticla si un strat de aluminiu. Cele doua dispozitive de inchidere etansa asigura o izolatie totala a incintei chiar in conditii climatice extreme de testare. Pe latura dreapta exista o deschidere de acces de 85 mm.

Geamul usii de acces este confectionat din trei straturi de sticla pentru o buna izolatie si este incalzit impotriva condensului. Acest geam este suficient de mare pentru a permite supravegherea obiectele din interior (iluminat) in timpul functionarii. Una din cele mai importante trasaturi ale dispozitivului este metoda de obtinere si masurare a umiditatii. 


ES 120/252

Incubator cu racire

Incubatoarele cu racire, seria ES sunt create pentru a obtine racire, incubare, uscare, si temperatura de testare intre - 10oC si + 60o C si indeplinesc toate cerintele si aplicatiile tehnice pentru examinarile in domeniul biologiei, zoologiei, botanicii si in laboratoarele de controlul calitatii din domeniul industriei, dar si, farmaciei, alimentatiei si cosmeticii.

Partea exterioara a incubatorului este din poliester Epoxy captusit cu otel inoxidabil iar camera este confectionata din otel inoxidabil. Eficienta produsului este foarte importanta atunci cand se lucreaza cu temperaturi foarte ridicate sau scazute, devenind importanta izolarea. ES 120/252 este izolat prin injectarea de poliuretan cu o densitate foarte mare. Fereastra de pe usa este din geam triplu tocmai pentru a asigura perfect izolarea.

Geamul interior asigura claritatea si evita condensarea, iar partea exterioara a geamului asigura protectia impotriva razelor UV. Garnitura magnetica pe cele patru laturi ale usii previne iesirea din cabinet/camera a curentilor de aer si ofera o inchidere etans a usii. Luminarea interioara cu intrerupator (aprins/stins) si fereastra larga de pe usa ofera posibilitatea unei observari facile a probelor.

Sistemul de circulatie puternica a aerului mentine temperatura stabila si uniforma, chiar si in cazul temperaturilor foarte scazute. Directionarea circuitului de aer asigura recuperarea rapida, dupa deschiderea usii. Sistemul automat de dezghetare previne inghetarea bobinelor de racire, pentru o refrigerare eficienta. ES 120/252 este echipat cu sistem de control cu microprocesor.

es 120

Ca si avantaj al folosirii sistemului cu microprocesor , incalzirea este controlata de sistemul PID iar racirea este controlata de sistemul proprotional pentru temperaturi constante si precise. Usor de folosit panoul de control include patru afisaje digitale pentru temperatura, timp, nr. rogram si nr. pas, ca de altfel si cateva leduri si taste functionale. Priza optionala RS 232 si softul Nuvetherm, permite urmarirea si stocarea datelor privind temperaturile pe un computer.


EN 400/400P/500/500P

Incubatoare

Generatia de incubatoare EN ofera conditii excelente de incubare in combinatie cu sistemul de control cu microprocesor programabil care actioneaza proportional cu sistemul de incalzire. Designul lor este ideal pentru aplicatiile din laboratoarele de biologie si microbiologie medicala si veterinara, cercetare si controlul calitatii in industria farmaceutica, alimentara si cosmetica.si in biotehnologie.

Sistemul proportional de incalzire, asigurat de sistemul de control cu microprocesor, mentine temperatura constanta.
Distributia omogena a temperaturii este obtinuta prin transmiterea aerului natural in modelele standard si prin ventilarea fortata a aerului in modelele "P". Sistemul de control include 2 ecrane pentru afisarea digitala a temperaturii, un timer, precum si multe leduri functionale.

Camera interioara este confectionata din aluminiu tratat pentru modelele standard si din otel inoxidabil pentru modelele "P". Usa interioara din sticla, fara rama, permite observarea probelor fara scaderea temperaturii.

en 400

Desi sistemului de control cu microprocesor are multe caracteristici pentru siguranta, un termostat independent preia controlul in caz de defectiune.


EC 160

Incubator cu CO2

Cresterea celulelor, reproductibila si sigura, este dependenta de trei parametri critici: temperatura, concentratia CO2 si umiditatea relativa. Incubatorul cu CO2 EC 160 de la Nuve, o companie cu peste 40 de ani de experienta in conceperea cu succes a unor echipamente de laborator, ofera cercetatorului tot ceea ce ii este necesar asigurarii unor conditii optime pentru celulele de cultura.

Program de control LifeCell, pentru continua optimizare a conditiilor; conditii de omogenitate termica pentru obtinerea unor rezultate comparabile a culturilor in orice pozitie in interiorul incintei; control proportional-integral-derivativ (PID) pentru temperatura si CO2 stabile; control proportional RaPIDcell pentru recuperare rapida si absenta depasirii temperaturii dupa o deschidere a usii; UR constant 95% pe parcursul ciclului de crestere; tava incalzita pentru mentinerea umiditatii, cu suprafara mare; senzor in domeniul infrarosu, pentru CO2 neafectat de temperatura sau umiditate, chiar si atunci cand usa se deschide frecvent. Precizia se mentine atunci cand valorile setarilor sunt modificate. Initializarile (auto-zero) se realizeaza la fiecare 12 minute.

ec 160

Caracteristici

  • Rezistenta la contaminare.  Nuve a proiectat EC 160 sa reziste la contaminare datorita conceptului "incinta curata". Deoarece agentii contaminati ar putea patrunde pe parcursul deschiderii usii, un sistem eficient de dezinfectie umeda impotriva microplasmei, sporilor fungici, mucegaiului si bacteriilor este disponibil pentru uz imediat. Deoarece incinta nu cntine alte componente, sistemul UV optional mareste eicienta la nivel de sterilizare.
  • Operare convenabila. EC 160 ofera ultimele solutii in materie de confort, eliminand actiuni non-necesare si intarzieri, simplificand manipularea.
  • Monitorizare, trasabilitate si comunicare. Reasigurarea privitoare la mentinerea culturilor in conditii ideale este un domeniu in care EC 160 exceleaza. Paramatrii cheie sunt inregistrati continuu, nefiind necesar a se memora nicio actiune; conectarea la un dispozitiv extern permite inregistrarea permanenta si stocarea datelor cele mai recente privitoare la ciclu. Nu este necesara supravegherea permanenta a dispozitivului. Un intreg set de alarme este integrat constructiv, iar o facilitate optionala va informa utilizatorul, oriunde s-ar afla.

EN 025/055/120

Incubatoare controlate PID

Generatia de incubatoare EN ofera conditii excelente de incubare in combinatie cu sistemul de control cu microprocesor PID si cu interiorul de otel inoxidabil. Se folosesc pentru aplicatii in laboratoarele de microbiologie medicala si veterinara, cercetare si controlul calitatii in industria farmaceutica, alimentara si cosmetica.si in biotehnologie.

Sistemul de incalzire cu jet de aer asigura mentine temperatura constanta. Distributia omogena a temperaturii este obtinuta prin intermediul conditiilor aerului natural ceea ce inseamna turbulente si contaminari minime. Panoul de control situat pe usa, include 2 ecrane pentru afisarea timpului si a temperaturii precum si multe alte leduri functionale.

Camera interioara este din otel inoxidabil pentru a permite o curatare o decontaminare usoara. Usa interioara din sticla, fara rama, permite observarea probelor fara scaderea temperaturii. Desi sistemul de control cu microprocesor PID are multe caracteristici pentru siguranta, un termostat independent preia controlul in caz de defectiune.

en 055

GC 400

Incinta de stimulare a cresterii

Incinta de stimulare a cresterii (GC 400) - a fost conceputa pentru a simula conditiile reale de mediu prin controlarea valorilor de temperatura, umiditate si a ciclului de iluminare zi / noapte. Acest dispozitiv este destinat: testarii diferitelor conditii climatice si de iluminare necesare in cresterea si dezvoltarea plantelor,germinarea semintelor, aclimatizarea plantelor, culturile de celule vegetale si tesuturi, genetica vegetala, culturi de protoplasma si celule, incubarea si dezvoltarea insectelor.

Pentru realizarea acestui aparat au fost alese cele mai bune materiale care sa asigure o durabilitate si fiabilitate. Incinta este executata din otel inoxidabil si panouri de sticla. Panourile de sticla sunt alcatuite dintr-un strat dublu de sticla de tip LOW-E. Lampile fluorescente, starterele si celelalte componente electrice sunt fixate in exteriorul incintei pentru a fi mai usor curatate. La exterior, acest dispozitiv este confectionat din otel inoxidabil vopsit epoxi-poliester astfel incat sa prezinte rezistenta la valori ridicate de umezeala.

Atunci cand este cazul unor temperaturi scazute sau mai ridicate, izolatia devine o conditie importanta pentru eficienta produsului. Panourile de sticla din partea dreapta, cea stanga si din partea de sus prezinta o izolare perfecta prin stratul dublu de sticla. Partea din spate este izolata cu poliuretan. Cele doua dispozitive de inchidere etansa asigura o izolatie totala a incintei chiar in conditii climatice extreme de testare.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui dispozitiv este cel referitor la iluminare. Incinta lui GC 400 este iluminata din trei parti : din dreapta, stanga si din partea de sus. Acest sistem de iluminare din trei parti precum si sistemul de control al timpului ajuta la simularea iluminatului solar. Iluminatul poate fi programat separat pentru fiecare latura in parte si pot fi alese 5 nivele diferite de lumina.

gc 400

KD 200/400

Cuptoare

Cuptoarele din seria KD au o mare capacitate de incarcare, fiind ideale pentru operatiile de uscare si incalzire. Temperatura uniforma si stabila este obtinuta printr-o izolare corespunzatoare si prin utilizarea unui sistem de control cu microprocesor. Modelul de cuptor KD are interiorul din otel-inox, iar ventilatoarele puternice garanteaza o incalzire rapida si eficienta.

Ca o necesitate, in cazul sterilizatoarelor cu aer uscat, utilizatorul este avertizat daca temperatura depaseste limitele corecte de sterilizare prin intermediul limitelor presetate din fabrica ( aceasta functie se activeaza, in special, in cazul intreruperii alimentarii electrice). Un plus al acestor cuptoare este sistemul cu microprocesor de control ce detine mai multe dispozitive de siguranta printre care si un termostat independent care se activeaza la aparitia unei eroride functionare a echipamentului.

Usa, prin presarea ferma dar delicata asupra garniturilor camerei de sterilizare, reduce pierderile de temperatura si optimizeaza consumul electric. Toate modelele sunt echipate cu sistem de exhaustare a aburilor.

kd 200

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.