Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

NF 048

Centrifuga hematocrit (de capacitate mica)

Prin intermediul rotorului sau care accepta tuburi de capacitate mica (2ml), NF 048 este ideala pentru spitale si laboratoare de cercetare si pentru aplicatii de tipul ADN si proteine, amplificare ADN, teste enzimatice, centrifugare celule, fungii si microorganisme la viteza mare.
NF 048 poate fi folosita pentru a determina volumul de hematocrit prin centrifugarea probelor de sange in tuburile capilare. Corpul, capacul si camera aparatului sunt confectionate din epoxy-poliester, ceea ce inseamna ca centrifuga este rezistenta in fata actiunii factorilor interni si externi.
Timpul de centrifugare si viteza sunt controlate de catre un sistem de control cu microprocesor corect si de incredere. Programarea vitezei si a timpului de centrifugare este foarte usor de realizat, intrucat exista afisaze digitale pentru ambii parametri. Forta de centrifugare este si aceasta afisata.

Cresterea mica de temperatura a probelor, aflata in legatura cu temperatura ambientala, este obtinuta printr-un flux continuu de aer prin canalele capacului. In ceea ce priveste sistemul de blocare a capacului, acesta nu poate fi deschis cat timp rotorul se invarte, iar programul nu poate fi pornit, daca acesta este deschis sau impropriu inchis.

nf 048

NF 200

Centrifuga de masa

Centrifuga de masa NF 200 este ideala pentru separarea probelor de sange, sedimentarea particulelor din urina, si alte aplicatii de rutina din laboratoare. Corpul, capacul si camera sunt confectionate din epoxy-poliester ceea ce inseamna ca centrifuga este protejata impotriva factorilor interni si externi.

Cu microprocesor programabil, operatiunile sunt corecte si de incredere. Detine 2 afisaje digitale pentru viteza si timp. Forta de centrifugare este si aceasta afisata. Utilizarea panoului de control este foarte usoara si practica si nu prezinta nici un maner pentru ajustare manuala. Cea mai mica crestere a temperaturii probelor este obtinuta printr-un flux continuu de aer prin fantele capacului. Prin sistemul de blocare a capacului, acesta nu poate fi deschis in timp ce rotorul se invarte iar programul nu poate incepe daca acest capac este deschis.

nf 200

Motorul este protejat impotriva supraincalzirii. Silentios, cu control direct si fara perii, motorul cu inductie nu necesita mentenanta de rutina pe parcursul anilor de utilizare. Aparatul detine de asemenea si o tasta pentru operatiuni scurte de centrifugare. NF 200 este livrata cu un rotor unghiular confectionat din polipropilena si are capacitatea de 12 x 15 ml. Rotorul poate sustine tuburi cu fund conic sau rotund fara a descreste capacitatea acestuia. Exista de asemenea si adaptoare pentru tuburi de 1.5, 2.5 si 7 ml.


NF 400/400R

Centrifugi de masa de capacitate medie

Centrifugile NF 400/ 400R sunt proiectate pentru cerintele de centrifugare zilnica de rutina. Performanta si capacitatea NF 400/ 400R sunt ideale pentru separarea probelor de sange, sedimentarea particulelor din urina si altor aplicatii de rutina din laboratoare mici sau medii. Modelul NF 400 este un model ventilat care asigura minima crestere a temperaturii probelor prin intermediul fluxului de aer prin fantele capacului.

Modelul frigorifer NF 400R detine un domeniu larg de control al temperaturii -9°C si + 40°C pentru probele instabile la caldura si totodata asigura o temperatura constanta probelor. Sistemul puternic de racire poate mentine o temperatura de + 4°C chiar si la viteza maxima pentru probele active biologic. Fluidul refrigerant si izolantul sunt libere CFC. Parametrii centrifugarii , viteza si timp si temperatura pentru modelul NF 400R sunt controlati de sistemul de control cu microprocesor programabil.

nf 400

Viteza si timpul si temperatura pentru NF 400R pot fi observate cu usurinta datorita afisarii digitale. Detectarea unei instabilitati electronice opreste motorul in cazul unei incarcari dezechilibrate. Camera este confectionata din otel inoxidabil pentru o curatare usoara si pentru a-i conferi rezistanta la coroziune. Prin intermediul sistemului de blocare a capacului, acesta nu poate fi deschis in timp ce se invarte rotorul si programul nu poate incepe daca acest capac este deschis.

Puternic, silentios si fara perii, motorul cu inductie nu necesita nici o mentenanta pe perioada anilor de utilizare iar motorul este protejat impotriva supraincalzirii. Rotorul cu o capacitate maxima de 4 x 100 ml, poate gazdui tuburile care sunt folosite cel mai des in laboratoarele medicale.


NF 800/800R

Centrifugi multifunctionale

NF 800/NF 800R sunt concepute pentru a intruni majoritatea cerintelor in domeniul medical, biologic, cercetare si al controlul calitatii pentru pentru probe de marime medie. NF 800/NF 800R ofera un raport excelent pret - calitate in ceea ce priveste caracterul multilateral, performanta, usurinta de utilizare, siguranta si increderea.

Pentru NF 800, sistem cu flux continuu de aer prin canalele de aer din capac, previne incalzirea probei si limiteaza temperatura acesteia de a nu depasi 12°C chiar si in operatiunile indelungate. Modelul frigorifer, NF 800R asigura un domeniu larg de control al temperaturii -9°C si 40°C pentru probele instabile la caldura si totodata o temperatura constanta a probelor.

nf 800

Sistemul puternic de racire poate mentine o temperatura de + 4°C chiar si la viteza maxima pentru probele active biologic. Un vas de drenaj in camera permite indepartarea ghetii topite. Fluidul refrigerant si izolantul sunt libere CFC.

Caracteristici

 • Microprocesor programabil;
 • Parametrii programabili: numar programe, viteza, timp, acceleratie, afisarea RCF;
 • Patru ecrane pentru programarea parametrilor;
 • Timer: 1-99 minute cu pozitia hold;
 • Memorie pentru 10 programe;
 • Sistem de ventilatie pentru a prevenii incalzirea probelor;
 • Camera de otel;
 • Masuri de siguranta: inel din otel, inchidere automata a capacului, protectia motorului la supra temperatura, protectia rotorului la supra viteza;
 • Gama larga de accesorii pentru a se potrivi toate tipurile de tuburi;
 • Capace transparente cu inchidere ermetica pentru cosurile rotoarelor cu balans;
 • Motor cu inductie puternic si silentios, nu necesita intretinere;

NF 1200/1200R

Centrifugi multifunctionale de masa

Centrifugele multifunctionale de masa NF 1200 / 1200R reprezinta solutia perfecta pentru necesitatile de centrifugare la viteza mica sau mare in laboratoarele de biologie, cercetare si control al calitatii. Cele 2 rotoare cu balans, 3 rotoare unghiulare de viteza mare, diferitele tipuri de inserturi si adaptoare permit centrifugarea tuburilor de 0.2 ml pana la 280 ml.

Aceste centrifugi ofera o performanta excelenta, usurinta in utilizare, siguranta, incredere si multilateralitate. Modelul NF 1200 este un model ventilat care asigura minima crestere a temperaturii probelor prin intermediul fluxului de aer prin fantele capacului. Modelul frigorifer NF 1200R detine un domeniu larg de control al temperaturii -9°C si + 40°C pentru probele instabile la caldura si totodata asigura o temperatura constanta probelor.

Sistemul puternic de racire a centrifugii NF 1200R poate mentine temperatura la + 4°C. Fluidul refrigerant si izolantul sunt libere CFC. NF 1200/ 1200R prezinta un sistem de control cu un microprocesor programabil pentru o centrifugare corecta si de incredere. In afara de viteza si timp, accelerarea si rata de descompunere a probelor pot fi si acestea programate in functie de senzitivitatea probei. Temperatura reprezinta un alt parametru programabil pentru NF 1200R.

nf 1200

Nu este necesara consumarea timpului pentru a crea un nou program de fiecare data. Aceasta serie pune la dispozitie 10 programe memorate pentru aplicatiile cu un grad de frecventa ridicat. Un program poate fi reselectat cu usurinta si prelucrat. Panoul de control si de afisaj include 4 tipuri diferite de afisari pentru numarul programului, viteza / RCF, timp, acceleratie / rata de descompunere si temperatura (pentru modelul NF 1200R). Puternic, silentios si fara perii, motorul cu inductie nu necesita mentenanta pe parcursul anilor de functionare.


VWR MiniStar

Separare si concentratie
Multiplele tehnici de separare au la baza trei principii:

 • separarea fizica mecanica (filtrare si centrifugare);
 • separarea fizica termala (evaporarea);
 • separarea fizica chimica, cu cromografie;

Microcentrifuga MiniStar a fost dezvoltata pentru aplicatii care nu necesita centrifugare la viteze mari, precum microfiltrarea si separarea de celule. Poate fi folosita chiar si intr-o camera racoroasa. Baza din metal cu corp din ABS si carcasa transparenta de siguranta.

Dupa inchiderea capacului, rotorul atinge repede viteza maxima. Apasarea butonului din fata unitatii opreste operarea si deschide capacul. Ca alternativa, unitatea poate fi oprita sau pornita cu ajutorul butonului din spatele unitatii; modelul este silentios si compact; porneste si se opreste in cateva secunde; operarea este usoara pentru 8 microtuburi sau 4 benzi.

vwr ministar

PCV-2400/PCV-3000 Combi-spin

Prepararea probelor

Dupa ce procedeul de prelevare al probelor este incheiat, ajungeti la urmatoarea etapa de analiza cantitativa si/sau calitativa a probelor. Acest capitol cuprinde toate uneltele necesare pentru prepararea probelor. Capinsert colorat pentru fiole criogenice.
Mixere combinate centrifuga/vortex, PCV-2400 si PCV-300 Combi-spin asigura amestecarea unui singur tub, in acelasi timp cu rotirea mai multor tuburi, un instrument ideal, cu cost redus pentru aplicatiile cu volume scazute.

Multi-spin asigura rotirea si amestecarea consecutiva a mai multor tuburi si este ideal pentru toate laboratoarele ce preceseaza un volum mare de probe, precum laboratoarele unei clinici sau ale unui spital PCR si ale departamentelor de imunologie.

pcv 3000

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.